Новини

  • A+
  • A
Назад

#EP2014 и на Портал ЕВРОПА / 25-04-2014

Инициативата #EP2014, с която Портал ЕВРОПА се включва в общоевропейската кампания, посветена за избирането на членове на Европейския парламент, има за цел да предостави възможност на повече граждани да направят своя информиран избор на 25 май 2014 г.

Както на всички европейски избори досега Портал ЕВРОПА ще предостави трибуна на кандидатите за ЕП да представят себе си и своята визия за развитието на Европа. Екипът на Портала си запазва правото да не публикува и отразява материали и събития, които открито проповядват антиевропейски настроения или използват езика на омразата във различните му проявления.

Екипът ни вярва, че успешното развитие на България минава през бъдещето на страната в един силен Европейски съюз.  Намира, че популизмът и липсата на познания и информация в говоренето по експертни европейски теми е вредно и опасно. По тези причини #ЕP2014, освен че ще предостави трибуна на кандидатите и партиите, ще популяризира и европейските ценности и политики.

Освен на страницата на инициативата, информация за Европейския парламент, кампанията и кандидатите може да намерите на обновената версия на Портал ЕВРОПА, както и в страницата ни във Facebook и ако последвате акаунта ни в Twitter. Също така може да ни пишете на info@europe.bg. Приветстваме всички идеи и предложения.

Нашият екип пожелава на всички български граждани и политици след 25 май 2014 година да имаме по-европейско самочувствие.

(Портал Европа)


Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Новини

Избори 2014

Мандат 2009-2014

Анализи