Избори 2014

  • A+
  • A
Назад

Протестна мрежа с пет въпроса до партиите / 19-05-2014

Във връзка с предстоящите след дни избори за Европейски парламент, Протестна мрежа пита основните партии следните въпроси, които смятаме за ключово важни за бъдещето на страната. Това се казва в пресъобщение на антиправителствената информационна служба. Призоваваме всички партии, които се явяват на избори на 25 май, да отговорят пред нас и най-вече пред своите избиратели и всички български граждани, до края на предизборната кампания - петък, 23 май, продължава съобщението.

Въпросите са:

  • Виждате ли алтернатива на членството на България в ЕС?
  • Виждате ли мръсни пари в българската политика и какво ще направите срещу тях?
  • Какво ще направите, за да не продължава българския парламент да е Лафка за продажба на депутатски места и приемане на закони, диктувани от Газпром?
  • Кои са партиите, срещу които ще поставите санитарен кордон, за да не влияят върху управлението на страната?
  • Зависите ли от медиите на Пеевски и имали ли сте уговорки за „чадъри“ с тях?

Питахме КОЙ?

Сега отговорете КАК?

(Портал Европа)


Коментари (1)

ГАЗ до дупка с Путин-ска чупка !!! | изпратено от Кобург Велчев | 22-05-2014 14:14
БЪЛГАРИЯ БЕ ЦЕНЗУРА е поредния проект на ДС генералите, на топ-червената мафия и нейните олигарси. Всички партии в този Парламент - БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака, са произлезли от котилото на БКП-ДС !!! БСП са псевдо-социалисти, ГЕРБ са мутро-комунисти, Атака са национал-комунисти, а ДПС - ченгета ислямисти. Те се борят помежду си за плячката България, решително повалена от хищниците на червената мафия. Но защо да ръфат само тези четири партии ??? Нечестно так, товарищи...... Преразпределението на власт, пари и влияние "надо продолжать" !!! В глутницата да се включат и нови екземпляри - затова се появяват и партии като България без цензура или НФСБ.Честита АЛФА АТАКА ефирна телевизия, Софиянци !!!
От седмица ефирът на София се трови от ефирната телевизия на АТАКА - АЛФА Атака !!!!! Така ни се пада. Явно и тя е финансирана с нашите пари – от партийните субсидии, но и не само от тях. Съветските друзя у нас си отглеждат красная АТАКА, този път и с телевизийка, безплатная...... Не им стига Барек

Добави коментар

CAPTCHA
Оставащи символи: 1000

Новини

Избори 2014

Мандат 2009-2014

Анализи